Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Liesbeth Puts: kattengedragsdeskundige, tevens toegewijd kattenpersoneel. Ik deel mijn leven al ruim 30 jaar met katten en zou niet meer zonder ze kunnen. Ik heb echter nooit durven vermoeden dat een kat ooit mijn levensloop zou beïnvloeden.

Poezen waren voor mij altijd gezellige huisgenoten: lief, leuk, knuffelig, elegant, speels, grappig, warm en mooi. Totdat poes Cleo in mijn leven kwam en mij toonde dat katten ook doodsbang en getraumatiseerd konden zijn. Uiteindelijk ben ik zo gefascineerd geraakt door kattengedrag dat ik de opleiding tot kattengedragstherapeut ben gaan volgen, die ik in 2008 succesvol afgerond heb. Vervolgens heb ik een eigen praktijk geopend als kattengedragsdeskundige.

Sindsdien ben ik ook professioneel met katten bezig. De katten van mijn klanten fascineren en ontroeren mij steeds opnieuw, hun probleemgedrag is telkens weer een uitdaging om op te lossen.
Ik ben in de tussentijd ook nog één ochtend per week als vrijwilligster in een opvang voor zwerfkatten en -kittens gaan werken, waar ik nog steeds bijleer over het socialiseren van katten, naast alle ervaring die ik in al die jaren met Cleo heb opgedaan. Cleo is inmiddels overleden, maar er is nog steeds een kat in mijn leven, Kefraya, die soms te lijden heeft onder mijn werkdruk….

Dit blog gaat uiteraard over kattengedrag, mijn vakgebied. Maar ook het welzijn van katten, hun gezondheid, voeding en zelfs nieuwe producten zullen aan bod komen. Vind je dit blog interessant, abonneer je dan via de link op de homepage. Zo hoef je geen enkel nieuw artikel te missen.

Ik ben ook te vinden op Facebook.

Andere vragen? Stuur een mailtje naar therapie[at]praktijkvoorkattengedrag.nl

7 gedachten over “Over mij”

 1. Hallo Liesbeth,
  Een geweldig initiatief! Wat ziet je blog er mooi en zeer verzorgd uit. Ik heb mij gelijk geabonneerd en natuurlijk al je interessante en waardevolle informatie gelezen.
  Heel veel succes!
  hartelijk groet, Anja

 2. Beste Liesbeth,

  net je bericht over overhitting gelezen. Welke zonnecréme zou jij adviseren? Gewone die ook mensen benutten?

  Groetjes,
  Carina

  1. Daar zijn de meningen over verdeeld. Sommigen zeggen dat het niet uitmaakt, anderen dat je beter zonnecrème voor kinderen kunt gebruiken.
   Er is nu ook speciale zonnecrème voor kat en hond op de markt: Dermoscent.
   Groetjes, Liesbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *