Over dit blog

Dit blog is bedoeld voor allerlei kattige zaken.
Als gecertificeerd gedragsdeskundige bied ik niet alleen hulp bij gedragsproblemen bij katten, maar wil ik ook graag informatie delen. Immers, je hebt niet altijd een deskundige nodig bij een probleem, soms ik een kleine tip al voldoende om je op weg te helpen. En zeg nu zelf, wat is er leuker dan lezen over katten? Ok, toegegeven: schrijven over katten!

Dit blog wil niet te zwaar zijn, maar wél zinvolle en juiste informatie geven over kattengedrag, gezondheid en welzijn.  Elke week komt er een nieuw artikel bij.

Intussen ben ik verder gegaan met bloggen op mijn site.  Negen Levens blijft bestaan zodat de archiefberichten gewoon beschikbaar blijven. Wil je op de hoogte blijven, klik dan hier en abonneer je.  Zo krijg je alle berichten in je mailbox en hoef je geen enkele update te missen. Vergeet niet om op de link in de bevestigingsmail te klikken!

Veel leesplezier!
Liesbeth Puts

Een gedachte over “Over dit blog”

  1. Hoi, ik ben nog niet eens lid van je blog??? ik kwam hem gewoon steeds toevallig tegen op facebook maar wil natuurlijk graag op de hoogte blijven van je leuke blog. Complimenten hoor.
    Groetjes Gisou van Unen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *