Eén jaar Negen Levens!

NegenLevens bestaat alweer een jaar! Dat verdient een bloemetje. Voor Liesbeth zijn die bloemen in een vaas vast heel feestelijk. De bloemen zelf wacht een zekere dood. Daar wil ik niet aan meewerken. Dus in plaats van stervende bloemen, krijgt Liesbeth een verhaal van mij. Met een foto van mijn prachtig gevormde lichaam. Op de foto ben ik aan het spelen met veren die ik voor mijn 2e verjaringsdag van haar heb gekregen.

Julius, als hij niet druk aan het schrijven is.
Julius, als hij niet druk aan het schrijven is.

Ik ben Julius en ik woon met Jacky in een huis met een buiten. In ons huis hebben wij sinds eind april een kraamkamer ingericht voor stichting Scheldekat. Ik ga jullie in het kort vertellen over de NegenLevens die daar wonen. Voor een uitgebreid verslag verwijs ik jullie naar Facebook. Daar vinden jullie een dagboek met heel veel foto’s.

In de kraamkamer wonen Hannah en Morgaine. Ze woonden bij een verlaten boerderij en moesten daar weg. Bij de dierenarts bleek dat ze allebei hoogdrachtig waren.Op zoek naar een kraamkamertje kwamen ze bij ons uit. Inmiddels heeft Morgaine 4 kittens gekregen. Hannah kreeg 2 weken later 3 kittens. In totaal zijn er dus NegenLevens in de kraamkamer.
Uiteraard heb ik als jonge kater totaal geen belangstelling voor de kittens. Alleen als ik zeker weet dat niemand het ziet, kijk ik door de glazen deur naar de kittens. Ik heb er ook als eens eentje geproefd en geroken. Nou dat is niks bijzonders hoor. Je mist er niks aan.

Hannah en Morgaine zijn supermoeders. Het lukt ze heel goed om hun kittens groot te laten groeien zonder groeihormonen en antibiotica. Biologische kittens dus. De kittens spelen heel veel, zijn zindelijk en heel nieuwsgierig. Gelukkig vinden ze mensen niet eng. Hannah en Morgaine vinden Jacky eigenlijk wel eng. Jacky zegt dat dat beter wordt als de kittens geplaatst zijn en de moeders zijn ‘geholpen’ door de dierenarts. Nou dat wacht ik dan maar af. Eerst nog maar even stiekem genieten van de kittens.

Wat ik je wil meegeven met mijn verhaal is dat het heel leuk is om kraamkamertje te zijn. Je helpt daarmee een moederpoes en haar kittens aan een beter leven. Heb je ruimte over in huis en in je hart? Word kraamkamertje. Dat kan in heel Nederland voor vele stichtingen en asielen.
Mocht je meer van mijn poot willen lezen, dan bent je welkom op mijn eigen pagina.