De Scratch Lounge

Wat is het?
Een kartonnen krabplank van karton, in een retro-look doos. Met het los bijgeleverde kattenkruid kun je hem extra aantrekkelijk maken.
Poes kan er op loungen en ze kan hem op meerdere manieren gebruiken om te krabben: ze kan aan de bodem krabben (dus ideaal voor katten die graag horizontaal krabben) en als ze op haar zij ligt kan ze ook nog beide zijkanten gebruiken.

Het komt uit Amerika, natuurlijk voorzien van de nodige kreten zoals ‘World’s Best Scratcher’ en zelfs het kattenkruid is ‘100% Natural Premium Canadian Catnip’, dat door het koele Canadese klimaat extra veel geur zou hebben.

Het ziet er grappig uit en is van stevig hergebruik-karton gemaakt. Op de achterkant wordt uitgelegd waarom de kat een krabplank nodig heeft en, nuttig voor de Amerikaanse markt, er wordt vermeld dat je nooit de nagels van je kat moet laten verwijderen.
Een deel van de winst gaat naar twee katten-doelen: een mobiele kliniek die in de armste wijken van LA gratis katten castreert en een kittenopvang, ook in LA.

De drie krabonderdelen (twee zijkanten en de bodem) kunnen omgedraaid worden, dus extra lange gebruiksduur.

Wat kost het?
Ik heb er EUR 24,95 voor betaald

Werkt het?
Mijn eigen kat Kefraya is zeer behoudend als het om nieuwe dingen gaat, maar ze zat er binnen twee dagen al in en ging er heerlijk in liggen rollen. Nu gebruikt ze hem zowel om in te slapen als om aan te krabben. Wat haar betreft is het een groot succes. Wat mij betreft ook, want ze laat nu tenminste het tapijt op de trap met rust!

Eindoordeel
Een erg leuk en bovendien sympathiek product, te gebruiken als extra ligplaats én als krabplank. Krabt je kat aan de meubels, dan is dit een mogelijke oplossing!

Het is verkrijgbaar bij Catcetera, dat momenteel de enige importeur in Nederland is.

Vragen over je katten? Neem een kijkje op mijn site. Daar staat ook mijn nieuwe blog.

 

2 gedachten over “De Scratch Lounge”

  1. Heb er toevallig van de week een gekregen van een vriendin. Vroeg kerstkadootje voor de katten. Ze zijn er dol op!

Reacties zijn gesloten.