Cat jungle

Wat is het?
Een soort luxe kartonnen doos voor katten, maar dan met verschillende ‘verdiepingen’. De katten kunnen door zes gaten in de buitenkant in en uit de doos stappen en via gaten in de verdiepingen kunnen ze ook via de binnenkant omhoog en omlaag klimmen. Het geheel ziet er mooi en aantrekkelijk uit, met een ‘jungle-achtige’ fotoprint op de buitenkant.

De Cat Jungle wordt geleverd als bouwpakket en komt in een grote platte doos. De instructie die erbij zit is tamelijk minimaal, maar desondanks is het mij gelukt om hem probleemloos in elkaar te zetten. Het heeft me ongeveer tien minuten gekost (en ik ben niet speciaal handig aangelegd), maar toen stond hij dan ook. De kartonnen ‘vloertjes’ zien er stevig uit.

Hij is vrij groot (46 x 41 x 100 cm), dus je moet er wel een beetje plek voor hebben.

Wat kost het?
Ik heb er € 22,95 voor betaald.

Werkt het?
Direct na het opbouwen kwamen de eerste katten al nieuwsgierig kijken, klommen via de binnenkant omhoog en sprongen door de gaten in de buitenkant er weer uit. Uiteindelijk bleek hij erg populair bij de katten, die er met veel plezier doorheen sjeesden. Zowel de oudere katten als de pubers vonden de Cat Jungle erg aantrekkelijk.
Het blijkt in de praktijk handig om hem in een hoek te zetten en/of iets zwaars onderin te leggen, dan staat hij stabieler als je drukke kittens hebt.

Eindoordeel
Een leuk product voor alle katten die van dozen en verstoppen houden (en welke kat doet dat niet?). Het is ook een prima oplossing als je meer zit- of verstopmogelijkheden voor je kat wilt en je niet dol bent op pluche krabpalen.

Verkrijgbaar bij Catcetera.

 

 

3 gedachten over “Cat jungle”

  1. Hahaha, wat een geinig ding. Ik ga er ook eentje bestellen voor Sinterklaas. Fraaie vervanging voor de kartonnen dozen die ik altijd in de kamer leg als ik een bestelling of pakje heb ontvangen. Katten vinden dat echt geweldig, raggen in zo’n doos, maar het staat wel wat slordig in je huiskamer. Deze “jungle” ziet er in elk geval ook nog stijlvol uit! (wat mijn poes Sophia ook wel zal kunnen waarderen, want zij is een echte aristocat met 2 zomerhuisjes in de tuin die door ons steevast “de villa’s van Sophia” worden genoemd). Dus zo’n junglepaleis in de huiskamer vindt ze vast prachtig!
    Leuke tip!

Reacties zijn gesloten.